Om ägarna

INCHECKNING  kl. 16:00-18:00

UTCHECKNING  före kl. 11:00

FRUKOST kl. 8:00-10:00Nyheter


Det senaste ifrån Hotellet.

Anna och Robert Augustsson tog över Urshult Hotel den 17 mars 2015.

Anna som ursprungligen är från London har bytt karriär från musiker till hotelldirektör. Hon ser fram emot nya utmaningar i hotellbranschen.


Robert återvänder till Småland där han är född för att driva Urshult Hotell tillsammans med sin fru Anna. Han arbetar också som musiklärare.

De är båda stolta och glada över möjligheten att få driva detta fantastiska gamla hotell som varit haft sin plats i Urshults historia i nästan 100 år.

Urshult Hotell Bed & Breakfast        

Gateway to Lake Åsnen National Park                 Call now to book: 047720001
Välkommen

 

Varmt välkommen till Urshult Hotell, ett historiskt bed & breakfast nära sjön Åsnen i Småland.

Området kring sjön bjuder på rika möjligheter till utomhusaktiviteter som bad, cykel- och vandringsleder och kanotning. Urshultstrakten är känd för sina välsmakande äppel och sin vackra natur.

Urshult Hotell är ett traditionellt familjeägt bed & breakfast byggt på 1920-talet bara 100 m från sjön Åsnen. Receptionen och matsalarna hittar du i huvudbyggnaden och våra charmiga gästrum finns i annexet som också stoltserar med en inbjudande glasveranda. Våra 13 rum har sitt eget handfat. WC och dusch finns i korridoren. Varje morgon serverar vi en frukostbuffé med nybakat bröd från Urshults Bageriet.

I vår trädgård finns möjlighet till lugn och avkoppling i skuggan av vårt valnötsträd eller ute i solen bredvid blommande rabatter. För våra cyklande gäster kan vi erbjuda cykelförvaring både utomhus och inomhus.

Urshult Hotell är den perfekta platsen för födelsedagsfester, middagsbjudningar och affärsmöten. Förutom övernattningsmöjligheter för era gäster finns ett stort restaurangkök, bar och matsalar. Ring eller skicka e-post för prisförslag (0477-200 01, info@urshulthotell.com).